АМСМ услуги - помош на пат

Дневни информации

недела, 10 декември 2023 18:10:20

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ВРЕМЕН РЕЖИМ НА СООБРАЌАЈ:

  • Започнувајќи од 11.12.2023 год. ќе биде изменет режимот на сообраќај на магистралниот пат A3, делница Прилеп-Битола поради изведување на геотехнички истражувања на коловозот....

    Прочитај повеќе... 

Пелинце / излез од Р.М.:
време на чекање минимално

Табановце / излез од Р.М.:
време на чекање минимално

Богородица / излез од Р.М.:
време на чекање минимално

Прочитај повеќе...

Охрид - Ресен


А3
E65

Од 08.04.2023, патниот правец Охрид - Ресен, преку националниот парк Галичица е отворен за сообраќај за возила со дозволена носивост до 3.5тона.

Прочитај повеќе...


Одберете два града помеѓу кои сакате да ја дознаете оддалеченоста во КМ:

од

до

Одберете град во Македонија и држава од Европа, за кои сакате да бидат прикажани патните растојанија од градот кој ќе го одберете, како и патарините до поважните градови од избраната држава:

од

до

Преку избирање на посакуваната држава, ќе добите поважни информации кои ќе го олеснат вашето патување и престојот во истата:


Новости

14.11.2023
ЗИМСКА ОПРЕМА
Прочитај повеќе...

30.06.2023
Систем за наплата на патарина со еден „таг“ во Македонија и Србија
Прочитај повеќе...

06.05.2021
Без МВД во Велика Британија од 20 Мај
Прочитај повеќе...