АМСМ услуги - помош на пат

Новости


НОВИ ЦЕНИ НА ПАТАРИНА ВО СРБИЈА

29.07.2019 10:15:43


Од денес (29.07.2019) цените на патарината во Србија се зголемени за 12% и сега изнесуваат:

Прешево - Ниш 5,50 евра ( 6000 дин.)
Ниш - Белград 8,00 евра (900 дин.)
Белград - Шид 3,50 евра (410 дин.)
Белград - Суботица 5,50 евра (630 дин.)