АМСМ услуги - помош на пат

Дневни информации

вторник, 17 мај 2022 21:32:00

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:

ИЗВЕСТУВАЊЕ: На 17.05.2022 год поради одрони на патот на ул. Јадранска магистрала поточно на м.в. Вражји вир сообраќајот не е во прекин и се одвива со наизменично пропуштање на возилата.

ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈОТ: На...

Прочитај повеќе... 

Табановце / влез во Р.М.:
време на чекање минимално

Богородица / излез од Р.М.:
време на чекање минимално

Дојран / излез од Р.М.:
време на чекање минимално

Прочитај повеќе...

Охрид - Ресен


А3
E65

Патниот правец Охрид - Ресен, преку националниот парк Галичица, е затворен за сообраќај за сите видови на возила од 15.11.2021 до 01.04.2022. Од охридска страна, сообраќајот ќе се одвива до месноста Корита.

Прочитај повеќе...


Одберете два града помеѓу кои сакате да ја дознаете оддалеченоста во КМ:

од

до

Одберете град во Македонија и држава од Европа, за кои сакате да бидат прикажани патните растојанија од градот кој ќе го одберете, како и патарините до поважните градови од избраната држава:

од

до

Преку избирање на посакуваната држава, ќе добите поважни информации кои ќе го олеснат вашето патување и престојот во истата:


Новости

08.11.2021
Зимска опрема
Прочитај повеќе...

06.05.2021
Без МВД во Велика Британија од 20 Мај
Прочитај повеќе...

22.04.2021
Информации за COVID-19
Прочитај повеќе...