АМСМ услуги - помош на пат

Дневни информации

вторник, 13 април 2021 12:00:34

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Во вторник на 13.04.2021 од 12 до 15 часот во времетраење од 20 минути ќе се врши минирање на автопатот А2 на патниот правец планински премин Пресека - с Врбјане.

СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се...

Прочитај повеќе... 

Табановце / излез од Р.М.:
време на чекање минимално

Богородица / излез од Р.М.:
време на чекање минимално

Дојран / излез од Р.М.:
време на чекање минимално

Прочитај повеќе...

Охрид - Ресен


А3
E65

Патниот правец Р2332 Охрид-Ресен, преку националниот парк Галичица (врска со Р1307 Царина - врска со А3 и Р1301 - Трпејца), за сите видови возилa е затворен за сообраќај од 15.11.2020 до 15.04.2021 год.

Прочитај повеќе...


Одберете два града помеѓу кои сакате да ја дознаете оддалеченоста во КМ:

од

до

Одберете град во Македонија и држава од Европа, за кои сакате да бидат прикажани патните растојанија од градот кој ќе го одберете, како и патарините до поважните градови од избраната држава:

од

до

Преку избирање на посакуваната држава, ќе добите поважни информации кои ќе го олеснат вашето патување и престојот во истата:


Новости

14.01.2021
Влез во Србија без PCR тест
Прочитај повеќе...

13.01.2021
Влез во Црна Гора без PCR test
Прочитај повеќе...

26.12.2020
Нови услови за патување во Словенија
Прочитај повеќе...